Thursday, March 1

TERIMAKASIH

Dugaan.. Salah orang lain, tapi kita yang kena. Tak cukup dengan Bel, benda yang takde kena mengena pon kena jugak. Ape bendee lah.. Semua datang bertalu2. Betul lah orang cakap, jangan sayang sesuatu tu kuat sangat. Nanti ada je yang tak kena. Sekarang, sumpah rasa sayang tu dah hilang. Rasa macam orang bodoh je bila kita sayang diorang, hormat diorang, mengalah dengan diorang tapi diorang? None.. Tawar hati siries. Nasib baik dah nak habis. Terimakasih lah untuk kenangan2 syok sendiri ni. Nia hargai sangat sangat. Cepat2 lah final habis. Dah tak larat dah nak berlakon lagi..

nota kecil: After all this while, baru tahu, classmate ke, bukan classmate ke, semua lelaki tak boleh buat baik dengan diorang

No comments:

Post a Comment