Saturday, March 24

STRENGHT

After berkali2 hidung, mata merah since semalam. Saya kuatkan jugak semangat, kumpulkan segala kekuatan and try update entry buat kali terakhir sebagai student Asasi Palam 2011/2012. Automatic, farewell moment dah tiba. Benda ni lah yang paling takot dari dulu sampai sekarang. Since dekat Palam ni saya tak ramai kawan, yang rapat cuma denga housemates and classmates, so perasaan sayang tu sangat banyak dekat diorang ni. I mean tak ramai kawan tu, kawan lelaki. Tak kisah lah, tapi yang penting, I really love my housemates and classmates so much.


Korang, kite mintak maaf ye kalau sepanjang kita kenal ni, kite ade tersakit kan hati korang ke, buat korang terase ke, marah korang ke, cubit ke, or ape2 je lah sekalipun. Kite mintak maaf. And mintak maaf jugak sebab korang terpakse nak melayan perangai kite yang agak lah tak matang and suka cerita benda yang sama berulang kali ni. Korang, jangan lah lupa kite tau . . . . . . . . Tauu..


. . . . . . . . . . . . . . . . . 



nota kecil: Tak boleh nak teruskan



No comments:

Post a Comment