Thursday, March 22

MAKAN

Actually final tak habis pon lagi. Ada lagi satu paper; CTU aka Science Islamic Thinking. Hewheww.. Maksud saya yang habis semalam tu, kira subject killer lah. Tapi bukan la pulak CTU ni tak killer okay. Dia killer, tapi tak se killer subject2 killer yang lain. Tapi tak killer tak killer pon, tak habis cover lagi CTU ni. Haihh. Takpe, malam ni stay up. Hee..

Hahaa..

Esok after paper CTU, Anis(My roomate) nak balik dah. Awal2 lagi dia dah suruh Umi dia amik. Update harini saja nak upload gambar. Tadi kitorang makan ice cream. Beli ice cream satu bekas tu and makan dengan biskut Oreo. Lepas tu, beli air gas dengan ais. Sodap2.. Oh lupa pulak, Kak Shikin; kakak sedara Anis yang tolong belikan. Kak Shikin tu kakak degree, dia duduk luar, so boleh lah tolong2..

Best best..
Oreo yang dihancurkan..
Hasilnyaa..

Haritu pon kitorang makan macam ni jugak. Tapi tembikai lah. Masa Mama saya datang tu, Mama bagi tembikai satu bijik. So berkat idea brilliant Naz yang sampai search dekat internet, kitorang makan tembikai tu dengan susu segar. Ala2 yoget lah kan. Sepatutnye campur air ais krim soda, tapi takde jual pulak. So kitorang pon redo makan ape yang ade je lahh. Biaselahh, hidup orang bujangg..

Lagi separuh, bagi jiran..
Ade lah rasa yogettt..

Okay cukup buat benda lara. Nak sambung study..

nota kecil: Untunglah orang tu layan cerita Otromen the Movieee..

No comments:

Post a Comment